Klubben

Varmt välkomna till Fågelbro Golf & Country Club, en spel- och mötesplats utöver det vanliga. Endast 35 min från city, och du kan anlända med bil, båt eller buss (buss 434 och 433). Förutom golfen och våra Country Club-aktiviteter kan vi erbjuda 4-stjärnigt boende på vackra FågelbroHus. Fågelbro Krog erbjuder högklassig mat och service till våra gäster och medlemmar. Vårt Halfway House har ett centralt läge mitt på anläggningen och är ett av Sveriges bästa.

Karaktären på 18-hålsbanan är omväxlande park- och skogsbana i härlig skärgårdsmiljö. Den spelas inte lång, men med vind är den en utmaning även för de bästa.

Om du är nybörjare eller önskar vässa ditt närspel är vår korthålsbana ett perfekt alternativ och den är öppen året runt. Gymmet, squashhallen och ridanläggningen är även dessa öppna året runt medan tennis, bridge och utomhuspool är igång under vår/sommar/höst. Under 2017 har vi utökat vår Country Club med en padeltennis-bana.

Vi erbjuder flera olika former av medlemskap för att kunna möta våra medlemmars behov och önskemål. Värmdö är en snabbt växande kommun och många väljer Fågelbro som aktiv mötesplats i både arbete och privat. Vårt stora utbud av aktiviteter och den trivsamma atmosfären gör Fågelbro till till en anläggning för alla, inte bara golfspelare - en plats för den aktive livsnjutaren!

Vi ser fram emot att få välkomna dig som medlem eller gäst 2018!