Damkommittén

Nilla Sundström

Lena Orrland

Sabina Westerlund

Välkomna till Fågelbro damers sida. Nya och gamla medlemmar, gammal som ung - alla är välkomna att delta i våra arrangemang. Info om säsongens tävlingar finns på denna sida, i damerna omklädningsrum samt på Fågelbrodamernas egna Facebook-sida.

Du hittar alla klubbens tävlingar i Kalendern.

Välkomna till säsongen 2019

Damkommittén välkomnar alla damer till en härlig golfsäsong på Fågelbro och hoppas att få träffa er alla på Grand Opening lördagen den 4 maj. Inbjudan till Grand Opening hittar du här lite längre på denna sida, i receptionen och på Fågelbrodamernas FAcebooksida. Din anmälan gör du på https:/mingolf.golf.se.

Vi vill också passa på att slå ett slag för vår regelinfo, med anledning av säsongens nya regler. Välkomna lördagen den 18 maj mellan klockan 10-12.

Damgolf

På fredagar från och med den 10 maj kommer damernas fredagstävling arrangeras. Spelformen varierar och varannan gång lottar vi bollar och då anmäler man sig via https://mingolf.golf.se.och varannan skriver man upp sig i damernas pärm. Observera att fredag 21/6, midsommarafton, arrangeras ingen damtävling. Vi tillämpar rullande starttider mellan cirka 11:00 -13:00 och startavgiften är 100 kronor och betalas före start.

Om du/ni har tips på sponsorer till Damgolfen vänligen kontakta kristina.odquist@gmail.com

Under juli när många vill spela fredagsgolfen kommer vi att vid lottning dela startfältet i A, respektive B-klass. Vi kommer att tillämpa en flytande gräns för klassindelningen som är avhängt antal deltagare och deras handicap. I juli spelar vi även damtävling under några onsdagar, mer info kommer och håll utkik i klubbens tävlingskalender.

Fågelbro fasanen och Eclectic informerar vi om i samband med Grand opening och därefter kommer mer info här.

Dessutom är det under helger ofta klubbtävlingar för både damer och herrar som ibland kombineras med stora middagsarrangemang.

Hund- och golfbilspolicy

Hund: Vid lottade bollar lämnas hunden hemma. Vid olottade bollar ansvarar du själv för att få "ok" från dina medspelare.

Golfbil: Bil får användas mot uppvisande av giltigt läkarintyg eller OK från ansvarig tävlingsledare

Varmt välkomna!

// Damkommittén