Damkommittén

Ordförande: Anita Törnros

Email: anita-tornros@hotmail.com

Elisabeth Norlander, och Charlotte Molin,

Välkomna till Fågelbro damers sida. Nya och gamla medlemmar, gammal som ung - alla är välkomna att delta i våra arrangemang. Info om säsongens tävlingar finns på denna sida, i damerna omklädningsrum samt på Fågelbrodamernas egna Facebook-sida.

Du hittar alla klubbens tävlingar i Kalendern.

Damgolf

Varje fredag, och med vissa undantag på lördagar, spelas Damgolf här på Fågelbro. Spelformen varierar och ibland kombineras tävlingarna med stora middagsarrangemang.

Förutom individuell tävling spelas även en lagtävling.

Om du/ni har tips på sponsorer till Damgolfen vänligen kontakta Anita Törnros på anita-tornros@hotmail.com.

Hundpolicy: Vid lottade bollar lämnas hunden hemma. Vid olottade bollar ansvarar du själv för att få "ok" från dina medspelare.

Golfbil: Bil får användas mot uppvisande av giltligt läkarintyg eller OK från ansvarig tävlingsledare.

Rullande tider med första start från ca 11:30-13:00. Startavgiften på Damgolfen är 100:- och betalas i receptionen före start.

Varmt välkomna!

Kavaljersgolfen 2018

Lördagen den 30 juni spelades årets Kavaljersgolf med ett rekordstort deltagarantal.

48 lag spelade bästboll och de som lyckades bäst var Gunnar Törnros och Yvonne Rudewald med 47 poäng. Två i tävlingen kom Steffo Törnqvist och Ulrica Kejler Nicolausson som hade 46 poäng och på tredje plats kom Anders Nicolausson och Carro Törnqvist.

Efter tävlingen intogs en härlig lunch på Krogen.

Ett stort tack till alla som hjälpte till med tävlingen.

Övriga golfaktiviteter att spela under säsongen är:

Onsdagsgolf - under några onsdagar i juli spelar vi onsdagsgolf. Mer information kommer.

Fågelbro Fasanen som är matchspel. Anmäl dig i receptionen och betala 100 kr senast 26/5. Därefter sker lottning. Vinnare i match möter vinnare i annan match tills två spelare återstår. Dessa spelar final.

Eclectic är ett roligt sätt att få golfen ännu roligare. Köp ett kort för 100 kr i receptionen, för in ett eller flera hål där du spelat väldigt bra och låt markör signera. Gäller på samtliga av klubben arrangerade singeltävlingar, alltså inte match eller lagspel. Så fort du köpt ditt kort kan du börja.

Frågor gällande Fågelbro Fasanen och Eclectictävlingen besvaras av Elisabeth Norlander via mail, elisabeth.norlander@telia.com.

//Damkommittén