Juniorkommittén

Juniorkommittén bistår klubben i juniorverksamheten. För mer detaljerad information om vår juniorverksamhet, träning och läger vänligen gå in i huvudmenyn "Träning & Shop" - "Juniorer" http://www.fagelbrogolf.se/se/medlem/traning/juniorer

Juniorer Flickor - Marlene Hedblom - marlene.hedblom@fagelbrogolf.se eller 070-676 67 44

Juniorer Pojkar - Toni Lundahl - toni.lundahl@fagelbrogolf.se eller 070-858 40 90

Medlemmar i juniorkommittén: Per Asplund och Ola Ericson

Juniorkommittén

Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en välkomnande och inspirerande klubbmiljö för barnfamiljer. De vackra omgivningarna; med golfbanan, korthålsbanan, övningsområden, tennisbanorna, poolen och klubbutrymmen är ett paradis för hela familjen. Vi välkomnar barn och ungdomar mellan 5 och 21 år att delta i våra olika träningar.

Fågelbro erbjuder en miljö där juniorerna får utvecklas och växa i sin egen takt och vägledas efter sina individuella behov. Vi utbildar och ökar juniorernas kunskap inom golfens olika moment, och värdesätter en glädjefylld gemenskap. Ledord: glädje, idrott, kompetens, ömsesidig respekt och kamratskap.

De yngre grupperna, Golfkul och Knattegruppen leds av utbildade ledare och äldre juniorer med stöd av klubben. Programmet baseras på svenska golfförbundets utvecklingstrappa ”Golfäventyret” http://www.golf.se/play/SGF/Klubb/Golfaventyret---Annu-roligare-golf/. De äldre ungdomsgrupperna, Rookie och Elitgruppen leds av klubbens tränare med visst stöd av ledare. Vi välkomnar alla er föräldrar och äldre juniorer som vill komma med som ledare i juniorverksamheten – det kommer att erbjudas utbildning i bl.a. Golfäventyret genom klubben och Stockholms Golfförbund.

Lägerresa till ANNIKA Invitational

Den 18-21 maj åkte Golftjej STHLM till Halmstad på lägerresa med gemensam träning på Halmstad Arena. Halmstad Arena är en komplett träningsanläggning inkl. 9 korta hål. På måndag förmiddag 19/6 på var det scramble i olika lag och på eftermiddagen var det uppdelat på olika träningsstationer/moment med ledare. På tisdag 20/6 hade vi möjlighet följa Annika Invitational på nära håll samt även få se Annika Sörenstam’s berömda clinic & uppvisning med många bra tips och erfarenheter (grymt imponerande och inspirerande). Sista dagen 21/6 spelades golf på Ringenäs Golfklubb som var en mycket fin bana & anläggning. Halmstad bjöd på riktigt kalasväder och lockar till fler besök, Halmstad & Tylösand kan varmt rekommenderas för golfbesök.

På bilden poserar juniorkommitténs Ola Ericson tillsammans med dottern Tilde och Annika Sörenstam.

Golftjej STHLM - läger på Fågelbro 21/5

Den 21 maj hade Golftjej STHLM läger på Fågelbro tillsammans med vår tränare Marlene Hedblom. Golftjej STHLM är ett utmärkt sätt att behålla tjejer inom golfen. Många golfklubbar har inte så många tjejjuniorer och de blir ofta ensamma och tröttnar och slutar när andra intressen kommer. Ett mål med Golfjej STHLM är att få träffa andra, bibehålla intresset och stanna kvar inom golfen.