Gym

Gymmet ligger i källaren i receptionsbyggnaden och är öppet året runt. Gymmet är öppet alla dagar 05:00-22:00 för medlemmar. Vid obemannade tider krävs en personlig kod till receptionsbyggnades ytterdörr. Saknas en personlig kod, maila reception@fagelbrogolf.se.

För att hålla rent och fint och undvika onödigt slitage av maskiner och golv, ber vi er att endast använda inomhusskor i gymmet.

Under vintersäsongen finns inga handdukar tillgängliga i omklädningsrummen.

Small Group Training - träning med PT Lollo i liten grupp

 

STYRKA- RÖRLIGHET 

Under 2022 startade vi Small Group Training och vi planerar att fortsätta denna roliga träningsform under 2023.

I år har vi 2 omgångar x 8 fasta träningstillfällen, där vi träffas och tränar tillsammans i en liten grupp. Fokus kommer att ligga på styrka, kondition och rörlighet under en timmes träningpass med PT - Svettigt och roligt!

Vi har kul tillsammans, når våra träningsmål och peppar varandra till bästa personliga resultat. Ett fartfyllt pass med mycket rörelse, glädje, skratt och utveckling.

Omgång 1 startar Måndag 26/6 och slutar Onsdag 19/7.

Omgång 2 startar Måndag 24/7 och slutar Onsdag  9/8.

Du kan välja om du vill vara med i omgång 1 eller 2- Självklart går det också bra att var med i båda omgångarna om du vill ha kvalitativ träning under hela sommarsäsongen.

Tider:

Grupp 1, kl 8:00- 9:00. Grupp 2 kl 9:00-10:00. Grupp 3 kl 10:00-11:00.

Måndagar och Onsdagar samma tid under 4 veckor!

Paket Pris 2 800 kr för 8 träningstillfällen. (350:- per träningstillfälle)

Går också att delta och betala per träningstillfälle för 400:-/ per gång om man önskar flexibilitet.

I formuläret nedan väljer du grupp och start datum, samt gör din betalning. Är gruppen fullbokad hamnar du på reservlista. Har du frågor kan du kontakta oss på mail eller mobil. helene@fagelbrogolf.se mobilnr.  +46 707 33 33 11.

Platserna är begränsade, max 5 personer per grupp.                                               

För att en grupp ska bli av krävs det att minst 3 st är anmälda. 

Välkommen till en aktiv sommar! 

OBS. Se till att välja rätt grupp på båda ställena samt rätt pris när ni fyller i formuläret. Priset är för 8 träningstillfällen. Om avhopp görs senare än 14 dagar innan startdatum sker ingen återbetalning.

 

 

Personlig träning med Mari Hall - Gym

Personlig träning med Mari Hall – Gym

Mari skräddarsyr träningen efter dina önskemål. Rehab, styrka, rörlighet. Mari har i många år jobbat som Personlig Tränare på Sturebadet, Balance på Stureplan och även här på Fågelbro. Ofta tränar vi för att bli starkare, friskare och/eller vill minska i omfång. Oavsett vad hjälper Mari dig med det. Det kanske inte alltid är så att du behöver någon som gör att du lyfter lite mer eller pressar dig lite till utan ibland behövs det någon som hjälper dig att lyssna till din kropp så att du kan göra övningarna på det sätt som din kropp klarar just nu, just idag och på den nivå din kropp är redo att träna. Varmt välkommen att lära känna din kropp i gymmet och i vardagen.

Du bokar Mari via 0708-373131 eller mari@mindblowingyoga.com