Korthålsbanan

 

På vår fina korthålsbana är alla är välkomna att spela, golfare och icke-golfare. Den är öppen året runt för spel och bollränna tillämpas alla tider. Korthålsbanan är utmärkt för nybörjare eller närspelsträning och består av 9 st Par-3 hål med varierad längd och layout. Från 89m till 179m och totallängden är 1 073 meter. I blåst är den en utmaning även för den duktige golfaren. Pga säkerhet och "flygande bollar" önskar vi att det finns minst en golfspelare med i gruppen.

Greenfeen kan betalas i receptionen eller i en automat vid första tee. Vid obemannade tider går det bra att betala kontant i ett kuvert och lämna i greenfeelådan i receptionen, eller betala via Swish. Greenfeen är en dagsgreenfee, dvs du kan spela flera varv för samma pris och bollränna gäller. Vagnar står vid korthålsbanans första tee, och scorekort finns inne i starterhuset.

Korthålsbanan ligger till vänster om 18-hålsbanans 16:e hål. Om du anländer med bil, sväng inte in mot klubbhuset utan fortsätt köra fram tills du passerat hästhagarna på vänster sida. I korsningen kör du rakt fram och du kommer att se korthålsbanan och dess parkering.

Om ni är ett sällskap som önskar boka banan, vänligen kontakta receptionen på 08-571 418 00 eller reception@fagelbrogolf.se

Välkomna!

Värd på korthålsbanan är Klas Hammar.