Korthålsbanan

På vår fina korthålsbana är alla är välkomna att spela, golfare och icke-golfare. Den är öppen året runt för spel och bollränna tillämpas alla tider nu råder golfbilsförbud på banan. Korthålsbanan är utmärkt för nybörjare eller närspelsträning och består av 9 st Par-3 hål med varierad längd och layout. Från 89m till 179m och totallängden är 1 073 meter. I blåst är den en utmaning även för den duktige golfaren. Pga säkerhet och "flygande bollar" önskar vi att det finns minst en golfspelare med i gruppen.

Greenfeen betalas betala via Swish. Greenfeen är en dagsgreenfee, dvs du kan spela flera varv för samma pris och bollränna gäller. Vagnar står vid korthålsbanans första tee, och scorekort finns inne i starterhuset.

Korthålsbanan ligger till vänster om 18-hålsbanans 16:e hål. Om du anländer med bil, sväng inte in mot klubbhuset utan fortsätt köra fram tills du passerat hästhagarna på vänster sida. I korsningen kör du rakt fram och du kommer att se korthålsbanan och dess parkering.

Om ni är ett sällskap som önskar boka banan, vänligen kontakta receptionen på 08-571 418 00 eller reception@fagelbrogolf.se

Välkomna!

Värd på korthålsbanan är Klas Hammar.