Boende & Golfpaket

Fågelbrohus - förstklassigt boende vid 17:e tee. Fågelbro Golf & Country Club är en spel och mötesplats för den aktive livsnjutaren. Förutom golfen och våra Country Club-aktiviteter kan vi erbjuda 4-stjärnigt boende på vackra Fågelbrohus. Hotellet erbjuder allt från bed & breakfast, romantiska weekends och golfpaket, till konferenser och stora festarrangemang. Under våren 2017 genomgick hotellet en omfattande renovering och erbjuder nu en fantastisk SPA-avdelning som drivs av Sparadiset samt helt ny foajé, restaurang och reception m.m. Här kan du njuta av skärgårdsmiljö, golf och tennis, fantastisk mat och dryck, fri tillgång till relaxavdelningen med ångbastu, torrbastu och aromabastu. Utöver det, ypperlig service, vackra och bekväma rum. Vad mer kan du önska dig av en weekend?

Golfweekend - FågelbroHus

Fågelbros 18-hålsbana har en omväxlande karaktär med park- och skogsbana i härlig skärgårdsmiljö. Banan har en nivå som passar de flesta golfare, med några utmaningar även för de allra bästa. Efter golfen kan du varva ner med god dryck och snacks i FågelbroHus bar, eller varför inte med ett  bastubad i relaxavdelningen.

I GOLFPAKETET INGÅR

  • Logi (del i våra hotellrum classic dubbelrum/twin/enkelrum)
  • Greenfee 18 hål
  • Fri tillgång till relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu och en varm utomhuskälla, samt gym
  • Morgonrock & tofflor på rummet
  • Trerättersmiddag i hotellets restaurang
  • Frukostbuffé

All bokning sker via FågelbroHus på http://www.fagelbrohus.se/ eller 08-571 419 00.

 

Golfweekend de luxe - FågelbroHus

I detta paket ingår två 18-hålsrundor. Slappna av efter den första rundan i vår bastu- & relaxavdelning. Njut av ett glas mousserande vin och canapéer i någon av våra salonger eller på terrassen. På kvällen väntar en fyrarättersmeny, komponerad efter säsong av vår köksmästare. Övernattning i våra rymliga dubbelrum. Dagen efter står vår härliga frukostbuffé uppdukad.

 

All bokning sker via FågelbroHus på http://www.fagelbrohus.se/ eller 08-571 419 00.

 

 

Golfpaket - Djurönäset

Djurönäset erbjuder 4-stjärnigt boende endast 10 minuters bilfärd från Fågelbro. På Djurönäset finner ni allt från konferens- & weekendpaket till events och ett fantastiskt bastulandskap/relax.

För mer info eller bokning se http://www.djuronaset.com/ eller 08-571 490 00.