Boende & Golfpaket

Fågelbrohus - förstklassigt boende vid 16:e tee. Fågelbro Golf & Country Club är en spel och mötesplats med golf och mycket mer. Förutom golfen och våra Country Club-aktiviteter kan vi erbjuda 4-stjärnigt boende på vackra Fågelbrohus. Hotellet är en vacker destination belägen i våra natursköna miljöer. Här njuter du av en härlig spaavdelning med uppvärmd utomhuskälla, flera bastur och spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Deras restaurang serverar smaksensationer både till lunch och middag med stort fokus på närproducerat och för den aktive finns möjlighet till tennis, padel och avkopplande promenader. Förutom detta erbjuder hotellet vackra och bekväma rum kombinerat med personlig service. Vad mer kan du önska dig av en weekend?

Golfweekend - FågelbroHus

 

 

Fågelbros 18-hålsbana har en omväxlande karaktär med park- och skogsbana i härlig skärgårdsmiljö. Banan har en nivå som passar de flesta golfare, med några utmaningar även för de allra bästa. Efter golfen kan du varva ner med god dryck och snacks i FågelbroHus bar, eller varför inte med avkoppling på relaxavdelningen.

 

 

 

 

I GOLFPAKETET INGÅR

  • Logi (del i våra hotellrum classic dubbelrum/twin/enkelrum)
  • Greenfee 18 hål
  • Fri tillgång till relaxavdelning med torr-, ång-, och aromabastu och en varm utomhuskälla, samt gym
  • Morgonrock & tofflor på rummet
  • Trerättersmiddag i hotellets restaurang
  • Frukostbuffé

All bokning sker via FågelbroHus på http://www.fagelbrohus.se/ eller 08-571 419 00.

 

Golfpaket - Djurönäset

Djurönäset erbjuder 4-stjärnigt boende endast 10 minuters bilfärd från Fågelbro. På Djurönäset finner ni allt från konferens- & weekendpaket till events och ett fantastiskt bastulandskap/relax.

För mer info eller bokning se http://www.djuronaset.com/ eller 08-571 490 00.