Våra golftränare

Fågelbro Golf & Country Club har två duktiga tränare, Marlene Hedblom & Toni Lundahl. Med hjälp av deras kunskap och erfarenhet kan du ta din golf till nästa nivå. Boka privatlektioner och/eller gruppträningar och se till att nästa säsong blir din bästa...hittills!

Lektioner med Marlene genom http://www.marlenehedblom.se/lektion-kurs/ Alternativt skicka sms direkt till 070 676 67 44 och lektioner med Toni bokas genom MyCourt

Marlene Hedblom

"Träning ger inte färdighet om du inte vet vad du gör..." Mitt namn är Marlene Hedblom och jag är född och uppvuxen i Gävle. Att fostras inom Gävle GK var unikt (har jag förstått nu i efterhand), och jag hade turen att få träna tillsammans med många som kom att tillhöra Sverige-eliten. Tillsammans med Adam Mednick, Kricken Härdin, min bror Peter Hedblom mfl. tränade och sporrade vi varandra till framgångar på tourerna runt om i världen. Jag spelade 14 år på Europatouren (LET) och två år på USA-touren (LPGA). Med ett par vinster och ett 20 tal topp-tio placeringar slutade jag som bäst 12:a i Europa och topp 70 i världen. Det jag lärde mig som professionell golfspelare är att det inte finns några genvägar för att nå resultat och mål. Allting kommer från hårt jobb och att sätta tydliga mål och visioner. Jag ser fram emot att träffa dig och ta dig närmare dina mål.

Marlene Hedblom

Mobil: 070-676 67 44

Email: marlene.hedblom@fagelbrogolf.se

För att se alla kurser och resor jag erbjuder går du in på min hemsida www.marlenehedblom.se

Toni Lundahl

Toni, född och uppvuxen i Lidköping, har en gedigen och väl meriterad golfbakgrund med titlar från både amatör- och proffskarriär. Segrare i Lag-EM 1981 och en 2:a placering 1982. 3 st SM-titlar som amatör, varav ett individuellt och två i lag. Som professionell vann Toni ett SM och och har 2 andraplatser. Toni har vid tre tillfällen representerat Sverige i Europamästerskapen för Club Professional´s. Som bäst noterat en 2:a plats individuellt och 3:e plats i lag 1994. Under åren 1994 -2005 var Toni lärare och handledare i den svenska utbildningen för instruktörer. Toni går fortlöpande på utbildningar i Sverige och utomlands för att alltid vara uppdaterad med det senaste inom golfteknik/klubbor så att han kan hjälpa dig till ett bättre golfspel med rätt utrustning. Oavsett om du är nybörjare eller har lågt handicap så får du hjälp att hitta rätt utrustning och träning som utvecklar ditt spel. Med hjälp av TrackMan i träningen kommer du snabbare komma fram till och förstå vad just du behöver förbättra i svingrörelsen. Toni översätter data från TrackMan och tillsammans kan ni följa utvecklingen på datorn. Tveka inte att prova. Det är ett nytt och roligt sätt att analysera din sving.

Välkommen in i shopen för en pratstund med Toni eller någon av vår kompetenta personal.

Toni Lundahl

Mobil: 070-858 40 90

Email: toni.lundahl@fagelbrogolf.se