Range/Övningsområden

På vår driving range har vi 15 st utslagsmattor, varav 7 st är under tak. På rangen ligger även Fågelbro Academy, där våra två tränare ger lektioner och provar ut utrustning. Vid klubbhusen ligger två stora puttinggreener, och på väg till första tee finns ett stort övningsfält för närspel. Vår korthålsbana erbjuder perfekt träning med hål från ca 80-170m.

Driving Range

På vår driving range har vi 15 st utslagsmattor, varav 7 st är under tak. På rangen ligger även Fågelbro Academy, där våra tränare ger lektioner i två välutrustade svingstudios. Ibland erbjuds träning från grästee, främst för träning med träklubbor. Finns även möjlighet att träna från utslagsmattor på rangens baksida.

Rangen är under säsong öppen dygnet runt med undantag för klippning ons från kl 16.00 till ca 20.00. Polletter kan köpas i shopen och receptionen för 30:-/st. Du kan även kan betala med kreditkort direkt i bollmaskinen.

Övningsområden & Korthålsbana

Vid klubbhusen finner du 2 stora putting-greeener varav den övre är lite mer "kuperad" än den nedre. Till vänster om gångvägen till 1:ans tee och bredvid tennisbanorna finns vårt fina närspelsområde - där kan du träna chippar, korta pitchar och bunkerslag med egna bollar. Observa att det inte är tillåtet att använda rangebollar på närspelsområdena.


Vi har också en väldigt utmanande och rolig korthålsbana som ligger till vänster om 16:e hålet på 18-hålsbanan. Korthålsbanan är utmärkt för nybörjare eller närspelsträning och består av 9 st Par 3 hål av varierad längd. Hålen spelas mellan 89 och 179 m och med en totallängd på 1.073 meter.