Padel

Padelbanan är öppen och bokas av medlemmar via Mycourt.

 

Här finner ni information gällande bokningsregler, tränare, prislista, lektioner, läger, tävlingar, kalender etc. Om ni spelar tillsammans med en gäst betalar denne en Club Fee i receptionen innan spel.*

Club Fee vuxen: 150:-

Club Fee t.o.m. 21 år: 100:-

 

*För betalning via Swish till nummer 1233770526. I meddelandet skriver du namn, datum, tid samt typ av aktivitet. 

 

På måndagar 16-18 spelas dampadel och på onsdagar spelas herrpadel. Anmälan görs i Mycourt. Ett perfekt tillfälle att hitta nya spelpartners. 

 

 

Vi har periodvis högt tryck på vår fina bana. För att alla klubbens medlemmar ska ha möjlighet att kunna boka och få en önskad tid har vi våra bokningsregler och med hjälp av MyCourt bokningssystem kommer dessa regler vara enkla att följa.

  • Banor får endast bokas av Fågelbros medlemmar. Bokning sker via hemsidan eller receptionen.
  • Banorna är bokningsbara från 07:00 till 21:00 (stänger 22:00).
  • Golf & Country Club medlem får ha 2 st tider bokade, övriga medlemskategorier 1 tid.
  • I Country Club Familj-kategorin får endast 2 st i familjen boka tider.
  • När en timme är spelad kan en ny tid bokas in.
  • Gäster registrerar sig i receptionen och betalar en Club Fee på 150kr/vuxen och 100kr/t.o.m.21 år per tillfälle.
  • En bokad bana som inte avbokas senast 60 min före planerad spelstart innebär "no show". Vid missbruk kan medlemmen blockeras för spel.
  • Vi ber er att, trots värmen, behålla tröjan på vid spel.

 

Vid frågor angående padel, kontakta Leon Olofsson

Padeltränare Karl och Carin

Våra padeltränare Karl Frostensson och Carin Runefelt ger lektioner till alla olika kategorier padelspelare.

Karl, som varit medlem i Fågelbro G&CC sedan 2015, har de senaste 6 åren också spelat padel och är certifierad padeltränare från Royal Padel. Han har sedan han började med padel lagt ner över 1000 träningstimmar och deltar i seriespel, div 1.

Karl genomför träningar på alla olika nivåer, från nybörjare till avancerade, både på Fågelbro G&CC och på andra padelanläggningar runt om i Stockholm. Förutom padel gillar han allt som har med boll att göra, tennis, squash och golf.

Vår nya padeltränare, Carin Runefelt kommer närmast från Court 1 där hon arbetet som padeltränare sedan våren -20. Hon har spelat tennis sedan barnsben och har bl a gått på College i USA och tävlat för The Univeristy of Iowa. Innan Collegetiden representerade Carin SALK och har sedan hon avslutade sin  tenniskarriär även tävlat en del i padel.

Carin som är 24 år, har elitsatsat i tennis, skidåkning och gymnastik på orter som Iowa, Chicago och Singapore. Hösten 2020 tog hon en ekonomikandidat på Stockholms Universitet.

Somrarna tillbringar Carin på Djurö och även varit en hel del här på Fågelbro G&CC, då hennes familj varit medlemmar i klubben i många år.

 

Tränarna bokas via Mycourt.

 

 

 

Samarbete med Padel 22

Som medlem i Fågelbro G&CC kan du spela spela Padel på Padel 22, Värmdö till rabatterat pris (100 kr rabatt) på vardagar kl 05:30 - 16:00.

För att nyttja rabatterbjudandet behöver du registrera dig som medlem i MATCHi.se och ansöka om rabatten (se dokument nedan). När din ansökan är hanterad kan du börja boka rabatterade speltider. 

Allt du behöver finns på plats. Rack finna att hyra, bollar och dricka finns att köpa i våra automater.

Välkomna!

Vid frågor kontakta info@padel22.se

Fenix väg 22 i Värmdö Köpcentrum.