Tennis

Tennisbanorna bokas via Mycourt av medlemmar.

Fågelbro Golf & Country Club vill skapa en aktiv och stimulerande tennissektion för herrar, damer, veteraner och juniorer, samt skapa trivsel och bidra till sportsliga framgångar.

Bokning av tennisbanorna görs via bokningssystemet My Court. Här kan ni boka allt från banor, tävlingar och lektioner. Ni får ta gäster som betalar en Club Fee vid incheckningen i receptionen.

Club Fee vuxen 150 kr

Club Fee junior 100 kr (upp till 21 år)

Under 2020 startade vi padel-, squash och tennisstegar som pågick under hela säsongen och som fortsätter 2021 se Stegen

Varje tisdag- och torsdagkväll spelas dubbelspel. Damerna på tisdagar och herrarna på torsdagar med start v 24.

 

 

 

 

*För betalning via Swish till nummer 1233770526. I meddelandet skriver du namn, datum, tid samt typ av aktivitet. 

Ruben Grive är klubbens tennistränare.

Ruben Norberg Grive har jobbat som tennistränare i över 10 år. Han har spelat mycket som ung på KLTK, tävlat och började även som tränare där i ung ålder med barn och juniorer. Han har även jobbat på Lidingö i Bodals tennishall, först för Aullo Ten och sedan för Lidingö Tennis Academy. Där har han haft elever i alla åldrar, småbarn, barn, ungdomar och vuxna. Senaste åren har han främst hållit till i Stockholms tennishall och i Hagaparken. Där har han främst tränat vuxna, men även barn och ungdomar.

Ruben trivs med att jobba med spelare i alla åldrar, och på olika nivåer. Han säger att han tycker det är roligt med variation och att det gör jobbet spännande. Han gillar också att få träffa mycket människor på jobbet, nya människor och gamla vänner och bekanta. Han är en trevlig, positiv och social person som tycker mycket om tennis och att lära ut, och han ser mycket fram emot sommaren på Fågelbro!

Ruben kan nås på 070-480 17 96.

Bokningsregler

Vi har periodvis högt tryck på våra fina banor. För att alla klubbens medlemmar ska ha möjlighet att kunna boka och få en önskad tid har vi sett över våra bokningsregler och med hjälp av MyCourt bokningssystem kommer dessa regler vara enklare att följa än tidigare säsonger.

  • Banor får endast bokas av Fågelbros medlemmar. Bokning sker via hemsidan eller receptionen.
  • Banorna är bokningsbara från 07:00 till 21:00 (stänger 22:00).
  • GCC-medlemmar får ha 2 st tider bokade, övriga medlemskategorier (GCC-vardag, GCC-lågsäsong, GCC-student, GCC-junior, CC-familj och CC) 1 tid.
  • I CC- Familj-kategorin får endast 2 st i familjen boka tider.
  • När en timme är spelad kan en ny tid bokas in.
  • Medlem får ta med gäst/gäster max 3 gäster per tillfälle (dubbel).
  • Gäster registrerar sig i receptionen och betalar en Club Fee på 150kr/vuxen och 100kr/t.o.m.21 år per tillfälle.
  • En bokad bana som inte avbokas senast 60 min före planerad spelstart innebär "no show". Vid missbruk kan medlemmen blockeras för spel.
  • Tränare och tennisläger kan endast bokas av medlemmar. Barn under 13 år ses som medlemmar då någon av deras föräldrar är medlem. För barn 13 år och äldre krävs någon typ av medlemskap.
  • Glöm inte att sopa och vattna banan efter användning.

Bollar, Rackets & Strängning

Förutom kläder kan du köpa tennis/padelbollar, lindor och barnrackets i vår välsorterade shop. Här hittar du även padelrackets.