Bokningsregler

Just nu har vi bollränna alla dagar, ingen bokning görs på mingolf. Se hemsida, instagram eller facebook för uppdateringar om eventuell stägning på grund av frost. 

 

Speciella bokningsregler gäller för våra 20- , 50- och 00-tider (dvs 08:20, 08:50, 09.00, 09:20, 09:50...). Alla 20-tider kan bokas av GCC-medlemmar 3 dagar innan speldag från kl 07.45 på Min Golf, och 2 dagar innan släpps de för all övrig bokning. 50-tiderna kan bokas av alla medlemmar (där golf på 18-hålsbanan ingår) och släpps samma dag, dvs på speldagen kl 07.45 på Min Golf och i receptionen från kl 09.00. För 00-tiderna gäller samma regler men det är endast GCC medlemmar som kan boka. Vi rekommenderar bokning via Min Golf då det kan vara högt tryck på dessa tider.

Den första "specialtiden" är kl 08:20. Alla tider fram tills dess går att boka via Min Golf.

Avbokningsregler

För att så många som möjligt ska kunna spela på vår vackra bana är det viktigt att alla följer klubbens boknings- och avbokningsregler. Ankomstregistrering ska ske i receptionen senast 20 minuter innan start. Varje spelare är ansvarig för sin egen ankomstregistrering. Utebeliven eller för sen avbokning likställs med för sen avbokning och avbokningsavgift utgår. Bokade tider kan avgiftsfritt avbokas fram till 2 timmar innan start. Vid senare avbokning debiteras en avgift på 500 kr, detta gäller både för medlemmar och gäster.

Bollrännetider

Bollrännetider är fram till kl 06.50 och efter kl 16.00 (helger) och kl 17.00 (vardagar).  På morgonen före kl 07.00 får max 3 personer spela i bollarna. Övriga bollrännetider är även 4-bollar välkomna. 

På måndagar är banan stängd fram till kl 09.00, pga banarbete. Start från hål 10 är tillåtet efter kl 09.00 (måndagar kl 11.00) och om det är tomt på hål 9.

PGA- och GAF-kort etc

Vi välkomnar spelare med GAF-kort, SGA-kort, PGA-kort och Introduktionskort från SGF eller SGDF om spelaren hör av sig senast en dag innan spel. Inga kort gäller vid gruppbokningar eller vid tävlingar.

Förbokningsavgift Greenfee

I dessa pandemitider har vi ej någon möjlighet till att förboka Greenfeespel. Vi återkommer när det är möjligt för oss att erbjuda detta.

 

 

Klädsel

Fågelbro Golf & Country Club är en modern klubb, men för spel önskas välvårdad klädsel.

Sleeveless är tillåtet - dock ej linne.
Blåjeans är tillåtna - om de är välvårdade och hela.
Kepsar och hattar är fina utomhus - dock ej inne på Fågelbro Krog