Information om corona

Personligt ansvar

Vi följer Folkhälsomyndightens och Svenska Golfförbundets (SGF) rekommendationer för att förhindra smittspridning av Covid -19. Här kan ni läsa vad SGF rekommenderar.

Med anledning av den nya pandemilagen får endast 4 personer vistas samtidigt i gymmet. Detsamma gäller för squashhallen. Vi kan tyvärr inte  ta emot medlemmars gäster under tiden det finns allmän smittspridning. Det är endast medlemmar som får träna, använda omklädningsrummen och bastun. Vi ber er alla respektera dessa regler och hjälpa till med att de hålls.

Det är viktigt att vi alla tar ett personligt ansvar för att minska risken för smittspridning av Coronaviruset  även när vi vistas på golfklubben. Det är klubbens ståndpunkt att om någon känner sig osäker eller inte bekväm med att vistas på klubben så ska personen stanna hemma. Det är det personliga ansvaret som är rådande om huruvida ett besök på klubben är lämpligt eller ej och detta kan inte hänskjutas till golfklubben.

Folkhälsomyndighetens allmänna råd:

• Stanna hemma när du är sjuk.
  • Var uppmärksam på symtom på covid-19.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun.
  • Om inte tvål och vatten finns tillgängligt, använd handsprit.

Spel på våra banor

Som golfare kan du tänka på att;

• Boka din starttid online
  • Ankomstregistrera dig online.
  • Ta inte i hand
  • Håll avstånd till dina medspelare och nästa boll vid kö på banan