Damkommittén

Samling inför starten av Grand Opening 2019

Välkomna till Fågelbro damers sida. Nya och gamla medlemmar, gammal som ung - alla är välkomna att delta i våra arrangemang. Info om säsongens tävlingar finns på denna sida, i damerna omklädningsrum samt på Fågelbrodamernas egna Facebook-sida.

Du hittar alla klubbens tävlingar i Kalendern.

Vi inväntar Golfförbundets beslut när vi får börja tävla. Förra året började tävlingssäsongen den 3 Juli.

Men så snart banan öppnar kan vi spela sällskapsgolf på fredagar på det tider Damgolfen har till sitt förfogande.

Tävlinssinformation:
Anmälan görs i pärmen varannan vecka (ojämna veckor)och i GlT (jämna veckor).
Tävlingsformen är huvudsakligen individuell I poängbogey och lagspel.
Startavgift: 100 kr.

Priser utdelas iform av presentkort i shopen:
1. 600 kr
2. 400 kr
3. 200 kr
Lagspel ger vinnande laget 200 kr/person.

Vi kommer även att spela t ex Gula Bollen, Blå fredag, Scramble. Återkommer med info om detta.

Under juli månad har damgolfare möjlighet att spela onsdag morgnarna mellan 09.30-10.30. Anmälan i pärmen.

Karin Acton ansvarar och informerar om aktuella tävlingsformer.Vill man delta i matchspelet Fasanen anmäler man sig till Ulla Sandberg.
Elisabeth Norlander, vår ledamot i regelkommitten har lovat att vara behjälplig i olika regelfrågor.

Med förhoppning om en trevlig och spännande golfsäsong!

Damkomittén

Uppdaterad information från Facebookgruppen "Fågelbrodamerna"

Hej igen alla Fågelbrodamer!

Här kommer lite info från DK 2021, som i år består av Karin Acton, Nilla Sundström och undertecknad.

Vi har haft ett första möte och konstaterat att start av  tävlingsverksamheten f n är osäker beroende på pandemin, precis som förra året. Så snart nya direktiv kommer från Golfförbundet mailas det ut av vår VD Maria Guslin i Medlemsbrevet. Så håll utkik!!

Spel på fredagar kommer att ske som vanligt och på ungefär samma tider som förra året. Sällskapsspel gäller inledningsvis (om inte restriktionerna lättas inom kort):

- anmälan i pärmen
  i receptionen
- inga startavgifter
- ingen prisutdelning

Vi fortsätter följa myndigheternas rekommendationer:

- hålla avstånd
- tvätta händerna