Juniorkommittén

Juniorkommittén bistår klubben i juniorverksamheten. För mer detaljerad information om vår juniorverksamhet, träning och läger vänligen gå in i huvudmenyn "Träning & Shop" - "Juniorer" http://www.fagelbrogolf.se/se/medlem/traning/juniorer

Juniorer Flickor - Marlene Hedblom - marlene.hedblom@fagelbrogolf.se eller 070-676 67 44

Juniorer Pojkar - Toni Lundahl - toni.lundahl@fagelbrogolf.se eller 070-858 40 90

Medlemmar i juniorkommittén: Per Asplund och Ola Ericson

Juniorkommittén

Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en välkomnande och inspirerande klubbmiljö för barnfamiljer. De vackra omgivningarna; med golfbanan, korthålsbanan, övningsområden, tennisbanorna, poolen och klubbutrymmen är ett paradis för hela familjen. Vi välkomnar barn och ungdomar mellan 5 och 21 år att delta i våra olika träningar.

Fågelbro erbjuder en miljö där juniorerna får utvecklas och växa i sin egen takt och vägledas efter sina individuella behov. Vi utbildar och ökar juniorernas kunskap inom golfens olika moment, och värdesätter en glädjefylld gemenskap. Ledord: glädje, idrott, kompetens, ömsesidig respekt och kamratskap.

.