Jubileumsveckan 2021

Jubileumsfirandet startade med en jubileumsscramble den 7 juli. Efter spelet intogs en gemensam middag på Krogen och trubaduren Andreas Möller underhöll.

Arenagolfen som är tre tävlingar, närmast beachflagga, närmast hål och en putttävling. Ca 50 personer antog utmaningarna och de som lyckades bäst var Nina Severin Gunnarsson, vinnare av både puttning och närmast beachflagga (damklass), Ulla Sandberg, vinnare av närmast flagg och Alf Råberg, vinnare av närmast bechflagga (herrklass).

Jubileumsgolfen som spelas varje år den 14 juli hade rekorddeltagande, 84 st lag (168 personer!) och spelformen var greensome pb. Prisutdelningen hölls i ett pyntat poolområde med det sedvanliga vinnardoppet från vinnarparet Elisabeth Eldh och Gunnar Wedfelt. Festen på kvällen inleddes med en fantastiskt god 3-rätters middag och avslutades i tonerna av Lili & Susie och Micke Syd. En dag och kväll att komma ihåg!

Den populära KM i puttning forsatte firandet under torsdagen. Tävlingen lockade ca 50 personer som i strålande sol kämpade i kvalet om en plats bland de 16 bästa. Kvalgränsen blev -1 och i finalen möttes Hans Fröidfeldt och Henrik Buss. Matchen gick till sista hålet där Henrik vann med 1/0 över Hans. Hugo Hummelgren vann 3:e platsen och Oscar Stibeck kom 4:a.

 

Kommentarer