Ny Golfbilsreparatör

Joakim Gårdlund kommer inte att fortsätta med sin golfbilsverkstad här på Fågelbro utan vi hänvisar till PBV Postbilsverkstan AB, tel 070-544 39 30 eller via mail: felrapport@hotmail.com.

PBV Postbilsverkstan som drivs av Susanna och Sixten Leijthoff (medlemmar i Fågelbro G&CC) är öppet dygnet runt fr måndag till fredag. Ni kan ringa eller maila mellan kl 06:00 - 15.00. PBV reparera och servar golfbilarna i Årsta där de kommer upp på lyft och får sig en riktig kontroll och genomgång även på undersidan. Enklare reparationer kan de göra ute på Fågelbro. Vid service och större ingrepp hämtar PBV din golfbil fr avtalad plats och kör till verkstan i Årsta.

PBV Postbilsverkstan reparerar och servar ”allt” från golfbilar och grönytemaskiner till yrkesfordon och tunga lastbilar.

PBV Parts AB är ”systerföretag” och ligger i samma koncern som PBV Postbilsverkstan AB. Båda företagen finns i en gemensam lokal och därmed finns det tillgång till reservdelar snabbt. Genom PBV Parts kan man beställa Clubcar delar, batterier, förbrukningsmaterial, oljor, smörjmedel, alla typer av maskiner, verktyg och även alla typer av däck.

Sixten och Susanna hälsar er välkommen till PBV Postbilsverkstan!