Marlene Hedblom

Mitt namn är Marlene Hedblom och jag är född och uppvuxen i Gävle. Att fostras inom Gävle GK var unikt (har jag förstått nu i efterhand), och jag hade turen att få träna tillsammans med många som kom att tillhöra Sverige-eliten, b.la. min bror Peter. Jag spelade 14 år på Europatouren (LET) och två år på USA-touren (LPGA). Med ett par vinster och ett 20 tal topp-tio placeringar slutade jag som bäst 12:a i Europa och topp 70 i världen. Det jag lärde mig som professionell golfspelare är att det inte finns några genvägar till att nå resultat. Allting kommer av hårt jobb och att sätta realistiska mål och ha en tydlig vision.

Sedan 2014 så jobbar jag på vackra Fågelbro Golf & Country Club, och det är en ära att få vara delaktig i deras stora satsning!

Du kan läsa mer om mig på min hemsida. Där ser du lediga tider för lektioner och kan boka, där finns aktuell information om kurser och där finns även information om mina träningsresor tillammans med min bror Peter och brorson Kasper, The Hedbloms! När vintern kommer och träningssuget sätter in är det också där du hittar information om inomhusträning med mig!

Du kan även boka mig via sms, jag nås på 070-676 67 44. Vill du maila mig? Tryck här.

Kurser 2022

Här nedan ser ni de golfkurser jag anordnar, datum antal och pris. 

Ni anmäler er via mail till marlene.hedblom@fagelbrogolf.se 

Viktigt är att ni skriver vilken kurs ni anmäler er till! 

   

Närspelskurs - chip, bunkerslag och puttning 28 juli 

Tid Antal Pris
kl 13-15 Max 7 st 900 kr

 

 

 

Swisha vid betalning till 123-0298471

 

Det långa spelet;  metalwood, hybrid, drivar 13 augusti  

 

Tid Antal Pris
Kl 11-14 7 900 kr

 

Swisha vid betalning till 123-0298471